vergrootglas
Vacatures in Hypotheken

Interviews met Hypotheekspecialisten over ontwikkelingen in de sector en binnen organisaties

 • logo Octas
  Felix Bartelomij
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Minder management. Meer persoonlijk leiderschap.

  Felix Bartelomij - Head People Development ABN AMRO

  Zelfsturende teams. Meer eigen verantwoordelijkheid. Leren door te experimenteren. Het zijn termen die je misschien niet direct aan ABN AMRO zult linken. Toch is de bank al een poosje volop bezig met de beweging naar agile. Aan Felix Bartelomij de taak om die ontwikkeling de juiste kant op te sturen.


  Lees verder ]
 • logo Octas
  Nanne Tjoelker & Sadjdjan Souri
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Van sterk teamwork naar succes!

  Nanne Tjoelker & Sadjdjan Souri - Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland

  Genieten van je werk. Dat wil toch iedereen! Voor ons zitten 2 mannen die het werkgeluk hebben gevonden. Bij Rabobank, aan het water, midden in het Friese Sneek. In hun functies als Manager en Adviseur hebben Nanne en Sadjdjan zowel op persoonlijk als op werkvlak bijzondere
  ontwikkelingen doorgemaakt en hoge resultaten gescoord. Hun verhaal is gevuld met
  inspiratie en tomeloos enthousiasme.


  Lees verder ]
 • logo IIR Finance
  Rob Adams
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Innovatie in de markt | 4 vragen

  Rob Adams - CEO Six Fingers

  De financiële markt staat aan de vooravond van een grote verandering. Veel partijen zijn – as we speak –  technologische toepassingen aan het integreren in hun bestaande producten en processen. Met welke trends moet de gevestigde orde in de hypotheekbranche rekening houden? 


  Lees verder ]
 • logo Octas
  Ymke en Marie-Anne
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De 5 meest gestelde vragen over hypotheekfuncties

  Ymke en Marie-Anne - Recruiter bij Octas

  We houden al enige tijd bij waar onze kandidaten de meeste vragen over stellen en de antwoorden delen we graag met jullie! Zo vraagt de markt op dit moment meer om Hypotheekacceptanten dan om Hypotheekadviseurs. Is een overstap mogelijk?


  Lees verder ]
 • logo Octas
  Bastiaan Pouw
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Van dynamiek naar investeren in de relatie

  Bastiaan Pouw - Franchisenemer De Hypotheker

  Van detachering, via ZZP, naar je eigen franchise. Hoe gaat iemand van zoveel dynamiek naar de keuze voor een eigen onderneming op 1 vaste plaats. Wat biedt De Hypotheker aan uitdaging en avontuur? Bastiaan Pouw is een Hypotheek Professional in hart en nieren.


  Lees verder ]
 • logo Octas
  Marie-Anne Bekkers
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Top 4 Vooroordelen over de Hypotheeksector

  Marie-Anne Bekkers - Recruiter bij Octas

  Het werk van een Hypotheekadviseur is nooit klaar. Naast scheidingen, overlijden en verbouwingen kan de klant ook nog zijn rente willen aanpassen, willen switchen van aanbieder of bijvoorbeeld verhuizen naar een groter of kleiner optrekje. Veel ontwikkelingen in een mensenleven kunnen van invloed zijn op de hypotheek.


  Lees verder ]
 • logo Octas
  Mike Kroon
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Altijd oprechte interesse in wat er bij onze (potentiele) klanten speelt

  Mike Kroon - Accountmanager bij Octas

  Ik ben altijd oprecht geïnteresseerd wat er bij onze (potentiele) klanten speelt en waarmee wij hun van dienst kunnen zijn. De ene vraag is de andere niet. Soms weten klanten precies wat ze willen en soms zijn klanten zich nog niet bewust van welke oplossingen onze dienstverlening allemaal kan bieden.


  Lees verder ]
 • logo ABN AMRO Bank
  Ewout van der Schoor
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Een hypotheek, zoveel meer dan een lening

  Ewout van der Schoor - Hypotheek Medewerker bij ABN AMRO via Octas

  Mijn belangrijkste tip voor het werken als telefonisch medewerker is dat je meteen onderzoekt met wat voor klant je te maken hebt qua emotie, energie en vraag om vervolgens in het gesprek de klant goed en snel te kunnen helpen.


  Lees verder ]
 • logo Obvion
  Gitte van Haaren
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Verbinden is maatwerk

  Gitte van Haaren - COO (Operations) bij Obvion

  Hoe kunnen we aanvragen die niet in een ‘standaard vakje’ passen toch verantwoord financieren? Daarvoor zijn vakmensen nodig die naast het doen van een materiële beoordeling , de fiscaliteit van producten snappen en een maatschappelijk verantwoorde beoordeling kunnen maken.


  Lees verder ]
 • logo Octas
  Louwe Post en Walter de Graaf
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Continue focus op de stip

  Louwe Post en Walter de Graaf - Lead Product Owner Customer Journey bij ABN Amro Bank N.V. en Innovation Mortgages Transitie Manager (zelfstandig).

  In dit digitale tijdperk waarin technologische ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen, vraagt de sector om prominente personen met een visie ten aanzien van de bancaire sector. Octas brengt je daarom met ‘Octas Exclusief’ graag een serie portretten die een toegevoegde waarde leveren aan de sector. In deze editie laten we je graag kennis maken met Louwe Post, Lead Product Owner Customer Journey bij ABN Amro Bank N.V. & Innovation Mortgages en Walter de graaf, Transitie Manager (zelfstandig).


  Lees verder ]
 • logo ABN AMRO Bank
  Philip Bokeloh
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Woningmarktmonitor: Verdere prijsstijgingen in 2018 en 2019

  Philip Bokeloh - Sr. Econoom ABN AMRO Bank

  Door de genoemde krapte vinden transacties minder makkelijk doorgang dan voorheen. In de regio’s met een krappe woningmarkt dalen de woningverkopen al. Het gebrek aan aanbod zal naar onze mening nijpender worden en overslaan naar andere regio’s.


  Lees verder ]
 • logo Octas
  Burak Cetin
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Van kwaliteitsdeskmedewerker naar CDD-analist

  Burak Cetin - Analist Customer Due Diligence bij ABN Amro via Octas

  Je dient als CDD’er extra alert te zijn op bepaalde risico’s en je moet goed weten wat je moet doen bij klanten die een verhoogd risico met zich meebrengen. Het is een uitdagende taak. Ik onderzoek onze klanten zo goed mogelijk. Zo draag ik bij aan het hoog houden van de reputatie van de bank, maar help ik tegelijkertijd ook onze klanten. Dat maakt deze opdracht zo leuk!


  Lees verder ]
 • logo Start Green Capital
  Karel Asselbergs
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Fund the future, fund your future!

  Karel Asselbergs - Investment Director bij StartGreen Capital

  Wij geloven in ‘double impact’, investeren in duurzaamheid brengt ons een wereld die beter en mooier is. En door alleen in financieel gezonde ondernemingen te investeren, kunnen we ook langdurig duurzaam opereren. Deze werkwijze wordt in de markt goed ontvangen en dus groeien we ook in 2018 hard.


  Lees verder ]
 • logo Octas
  Mariëlle van den Corput
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Keuze(stres)s?

  Mariëlle van den Corput - Financieel Adviseur bij Octas

  Continu worden we genoodzaakt om keuzes te maken. Soms maken we keuzes omdat het moet en soms omdat we dat zelf willen. In de jaren dat mijn kinderen jong waren vond ik dat ik niet veel keuze had qua loopbaan. De laatste jaren in mijn functie als Accountmanager Private Banking voelde ik me af en toe meer een evenementenbureau dan een adviseur. Terwijl mijn kracht in de inhoud zit en ik houd van veel afwisseling in de werkzaamheden.


  Lees verder ]
 • logo DPA Banking & Insurance
  Amine Afannoua
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Interim brengt je meer dan je wellicht denkt!

  Amine Afannoua - Interim Professional DPA Banking & Insurance

  Voordat ik in januari bij DPA Banking & Insurance startte, werkte ik als loan acceptance medewerker bij een Franse bank in Amsterdam. Daar heb ik veel geleerd, maar merkte ik ook al snel dat ik niet verder in mijn ontwikkeling kwam. Ik had geen duidelijk aanspreekpunt en zag weinig kansen om door te groeien.


  Lees verder ]
 • logo ICC Consultants
  Arian Ververs
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Ondernemers willen een onafhankelijk adviseur als het om hun financiering gaat

  Arian Ververs - Managing Director ICC Consultants

  Wij willen ondernemingen een echt onafhankelijk en transparant advies geven over de financieringsmogelijkheden, op basis van een lange termijn win-win  relatie en strategische benadering van financieringsvraagstukken. Wij geloven dat lange termijn relaties gebaseerd op vertrouwen uiteindelijk doorslaggevend zijn voor een goede adviesrelatie.


  Lees verder ]

 • Mathijs Bouman
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Zijn hypotheek en pensioen met elkaar te verbinden?

  Mathijs Bouman - Journalist

  De wereld van hypotheken gaat drastisch veranderen. Dat verwacht journalist Mathijs Bouman, die ook zal spreken op het Hypotheken Next congres. “Dit is een goed moment voor afbouw van de renteaftrek en koppeling met pensioenen.”


  Lees verder ]
 • logo Octas
  Norma Ruiter
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Van retro kaartenbak naar high-tech computers

  Norma Ruiter - Adviseur Particulieren, Octas

  “Mijn ultieme doel is als mensen begrijpen wanneer iets niet mogelijk is voor hen. Dat is lastig en geeft een extra dimensie aan mijn functie. De komst van de computer heeft daarin weinig verschil gemaakt. Klanten zo goed mogelijk ondersteunen bij de hulpvraag die zij hebben, dat is het liefste wat ik doe!”


  Lees verder ]
 • logo DPA Banking & Insurance
  Kirsten Brandse
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  ‘Ik wilde me niet gelijk binden.’

  Kirsten Brandse - Consultant DPA Banking & Insurance

  Ik werk nu 2 jaar voor ABN AMRO, technisch gezien mijn eerste werkgever, en toch voel ik mij op en top DPA’er. Ik hou van de vrijheid om te kunnen switchen, om achter kansen aan te gaan als die zich voordoen. En dan is werken op basis van detachering een geweldig alternatief. Met de zekerheid van altijd wel een nieuwe opdracht op zak, kun je scherper sturing te geven aan je eigen loopbaan. Durf je je nek uit te steken en risico’s te nemen. En gek genoeg is dat nu juist precies wat organisaties waarderen.’


  Lees verder ]
 • logo Rabobank (deze niet gebruiken)
  Paul de Vries
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Ontwikkelingen Hypotheekmarkt hebben impact op de woningmarkt.

  Paul de Vries - Woningmarkteconoom Rabobank

  ´Steeds nadrukkelijker hebben de ontwikkelingen op de hypotheekmarkt invloed op de woningmarkt. Daar waar in het verleden de hypotheekmarkt slechts een afgeleide was van de woningmarkt vormt nieuwe wet- en regelgeving voor die hypotheekmarkt inmiddels een directe bedreiging van de werking van de woningmarkt.´


  Lees verder ]
 • logo Makelaars Netwerk
  Rutger Tulner
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De rol van de makelaar bij gedwongen verkoop.

  Rutger Tulner - Manager Makelaars Netwerk

  ´Vaak maken we dan mee dat een klant eigenlijk geen idee heeft (of dit zegt) wat er staat te gebeuren en schrikt dat er daadwerkelijk een makelaar langs komt. Dan sta je bij wijze van spreken nog voordat de ´wedstrijd´ begint, al met 2-0 achter.´


  Lees verder ]
 • logo AEGON
  Robbert Bakker
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Pioniers zijn op hun plek bij Aegon

  Robbert Bakker - Chief Digital Officer / Directeur Marketing & Business Development

  ´Digital zorgt ervoor dat alles op z’n kop gaat: de producten, de distributie, het hele business model. Diegene die daar het beste op anticipeert, is de winnaar.´


  Lees verder ]
 • logo Welten
  Michiel Koopman
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Vakprofessionals die een online leven leiden.

  Michiel Koopman - directeur CAPTER (onderdeel van Welten)

  Sinds 2010 heeft de digitalisering maar vooral de virtualisering binnen de financiële dienstverlening een enorme vlucht genomen. Doordat internet volledig ingeburgerd is in onze samenleving zijn we in staat klanten op een andere, gemakkelijker manier te benaderen.


  Lees verder ]
 • logo Bank of Scotland
  Michiel van der Linde
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  In onze ogen is er inmiddels sprake van een structureel herstel

  Michiel van der Linde - Marketing Manager Lloyds Bank

  ´Als Lloyds Bank willen we mee in de opleving van de hypotheekmarkt en die verder stimuleren´, stelt Marketing Manager Michiel van der Linde. 'In onze ogen is er inmiddels sprake van een structureel herstel en we gaan graag de concurrentie aan.´


  Lees verder ]
 • logo Welten
  Teun van der Heijden
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Nazorg beleggingsverzekeringen niet op peil!?

  Teun van der Heijden - Manager Welten Financieel Advies & Private Banking

  Begin oktober kregen verzekeraars een veeg uit de pan van de AFM. Dit naar aanleiding van het door haar opgestelde rapport nazorg beleggingsverzekeringen. Op basis hiervan stelt de AFM het zeer teleurstellend te vinden dat verzekeraars onvoldoende in staat zijn geweest klanten te activeren inzake hun beleggingsverzekering. ´Op z´n zachtst gezegd ongenuanceerd´, vindt Teun van der Heijden.


  Lees verder ]
 • logo AEGON
  Frank Meijer
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Investing in mortgages gives a high and stable return on investment

  Frank Meijer - Head of ABS Fund, Covered Bonds and Mortgages AEGON Asset Management

  ´The return on government bonds has never been very high and nowadays it may even be called quite low. In comparison the return that you can get on Dutch mortgages is very attractive. Both in terms of the height of the returns as well as stability. The return on our mortgage portfolios is constantly approximately 4%.´


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Jack Hommel
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Uitdagingen voor de verzekeringssector

  Jack Hommel - directie Achmea

  ´Verzekeringen maken het mogelijk dat je kunt doen wat je wilt, zonder al te grote belemmeringen. Gestoeld op solidariteit leveren ze een bijdrage aan een leefbare maatschappij. Vanuit die maatschappelijke relevantie geloof ik daarom ook onvoorwaardelijk in een zonnige toekomst voor de branche.´


  Lees verder ]
 • logo ABN AMRO Bank
  Mike de Gruijl en Gülden Zengin
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De uitdaging van een adviesgesprek op afstand

  Mike de Gruijl en Gülden Zengin - Hypotheekadviseurs ABN AMRO

  ´Een goed adviesgesprek op afstand is een grotere uitdaging dan een adviesgesprek aan tafel. Je moet, om in Olympische sferen te blijven, iedere keer weer de perfecte rit te rijden. Er is minder ruimte om non-verbaal of via 'koetjes en kalfjes' wat meer persoonlijk contact te krijgen met je gesprekspartners. Advisering via internet vraagt om structuur, heldere communicatie en focus op de inhoud.´

  Lees verder ]
 • logo BKR
  Peter van den Bosch
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De BKR Hypotheekbarometer loopt verder op.

  Peter van den Bosch - Directeur

  Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde periode die verstrijkt tussen de eerste betalingsproblemen en schuldhulpverlening 5 jaar bedraagt. Deze zogenaamde schuldencarrière onderkent een aantal stappen waarlangs de schuldenproblematiek zich ontwikkelt.

  Lees verder ]
 • logo ABN AMRO Bank
  Paul Wander
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De Hypotheekadvisering van de toekomst.

  Paul Wander - Operationeel manager Online HypotheekAdvies ABN AMRO

  We bieden een uniek concept van adviseren op afstand. De klant waardeert deze vorm van advies enorm, mede doordat we zes dagen in de week van 9.00 tot 21.00 uur bereikbaar zijn.


  Lees verder ]
 • logo Adaxio
  Lies van Balen
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  'Van incassotijger naar financiële beheer coach'

  Lies van Balen - Manager Special Servicing

  'De tijd dat je een dubieuze debiteur door de telefoon heentrok ligt ver achter ons. De incassotijger is vervangen door de financiële beheer coach. Samen met de klant structurele oplossingen zoeken voor de financiële problemen.

  Lees verder ]
 • logo ABN AMRO Bank

  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De Hypotheekadvisering van de toekomst.

  Paul Wander - Teammanager Online HypotheekAdvies

  Werken binnen het team Online HypotheekAdvies is een stap in de toekomst. Met alle middelen die ons ter beschikking staan, is advies op afstand de nieuwe norm. Het enige wat ontbreekt is de geur van koffie.

  Lees verder ]
 • logo Obvion
  Thomas Ploemen
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De toekomst van het wonen.

  Thomas Ploemen - Senior Marketeer

  Bij wonen staat de woonbehoefte van de mensen steeds meer centraal en zal het minder gaan om het financieringsvraagstuk. En die woonbehoefte is zeer divers. Helder is dat werk, zorg, pensioen, onderwijs en flexibiliteit geïntegreerd moeten worden in onze nieuwe leefomgeving.

  Lees verder ]
 • logo ING
  Fania van Liempt
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Verwachtingen overtreffen, dat is de nieuwe uitdaging

  Fania van Liempt - Programma- en modulemanager Advies Academie

  Met het afnemen van de volumes neemt de concurrentie rechtevenredig toe. ´Een excellent advies is het minimum dat de klant verwacht. Die verwachting overtreffen is de nieuwe uitdaging. Zorg dat de klant je ambassadeur wordt!´

  Lees verder ]
 • logo Achmea

  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Wij staan voor verantwoord rendement.

  Eric Kok - Manager Woninghypotheken Syntrus Achmea Real Estate & Finance

  Door de huidige situatie op de hypotheekmarkt met toegenomen marges in combinatie met het lage risicoprofiel van onze hypotheken, is het voor pensioenfondsen steeds aantrekkelijker om in hypotheken te investeren. En dat merken we.

  Lees verder ]
 • logo AEGON
  Han de Ruiter
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Blijf jezelf ontwikkelen

  Han de Ruiter - directeur marketing AEGON Nederland

  In februari 2011 won AEGON de verkiezing van het IIR Hypotheekproduct van het jaar. Het product dat de meeste stemmen kreeg was de ‘automatische verlaging van de hypotheekrente’. Samen met Han de Ruiter kijken wij terug op het afgelopen jaar.

  Lees verder ]
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Hypotheekcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp