vergrootglas
Vacatures in Hypotheken

Interviews met Hypotheekspecialisten over ontwikkelingen in de sector en binnen organisaties

 • logo Octas
  Louwe Post en Walter de Graaf
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Continue focus op de stip

  Louwe Post en Walter de Graaf - Lead Product Owner Customer Journey bij ABN Amro Bank N.V. en Innovation Mortgages Transitie Manager (zelfstandig).

  In dit digitale tijdperk waarin technologische ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen, vraagt de sector om prominente personen met een visie ten aanzien van de bancaire sector. Octas brengt je daarom met ‘Octas Exclusief’ graag een serie portretten die een toegevoegde waarde leveren aan de sector. In deze editie laten we je graag kennis maken met Louwe Post, Lead Product Owner Customer Journey bij ABN Amro Bank N.V. & Innovation Mortgages en Walter de graaf, Transitie Manager (zelfstandig).


  Lees verder ]
 • logo ABN AMRO Bank
  Philip Bokeloh
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Woningmarktmonitor: Verdere prijsstijgingen in 2018 en 2019

  Philip Bokeloh - Sr. Econoom ABN AMRO Bank

  Door de genoemde krapte vinden transacties minder makkelijk doorgang dan voorheen. In de regio’s met een krappe woningmarkt dalen de woningverkopen al. Het gebrek aan aanbod zal naar onze mening nijpender worden en overslaan naar andere regio’s.


  Lees verder ]
 • logo Octas
  Burak Cetin
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Van kwaliteitsdeskmedewerker naar CDD-analist

  Burak Cetin - Analist Customer Due Diligence bij ABN Amro via Octas

  Je dient als CDD’er extra alert te zijn op bepaalde risico’s en je moet goed weten wat je moet doen bij klanten die een verhoogd risico met zich meebrengen. Het is een uitdagende taak. Ik onderzoek onze klanten zo goed mogelijk. Zo draag ik bij aan het hoog houden van de reputatie van de bank, maar help ik tegelijkertijd ook onze klanten. Dat maakt deze opdracht zo leuk!


  Lees verder ]
 • logo Start Green Capital
  Karel Asselbergs
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Fund the future, fund your future!

  Karel Asselbergs - Investment Director bij StartGreen Capital

  Wij geloven in ‘double impact’, investeren in duurzaamheid brengt ons een wereld die beter en mooier is. En door alleen in financieel gezonde ondernemingen te investeren, kunnen we ook langdurig duurzaam opereren. Deze werkwijze wordt in de markt goed ontvangen en dus groeien we ook in 2018 hard.


  Lees verder ]
 • logo Octas
  Mariëlle van den Corput
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Keuze(stres)s?

  Mariëlle van den Corput - Financieel Adviseur bij Octas

  Continu worden we genoodzaakt om keuzes te maken. Soms maken we keuzes omdat het moet en soms omdat we dat zelf willen. In de jaren dat mijn kinderen jong waren vond ik dat ik niet veel keuze had qua loopbaan. De laatste jaren in mijn functie als Accountmanager Private Banking voelde ik me af en toe meer een evenementenbureau dan een adviseur. Terwijl mijn kracht in de inhoud zit en ik houd van veel afwisseling in de werkzaamheden.


  Lees verder ]
 • logo DPA Banking & Insurance
  Amine Afannoua
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Interim brengt je meer dan je wellicht denkt!

  Amine Afannoua - Interim Professional DPA Banking & Insurance

  Voordat ik in januari bij DPA Banking & Insurance startte, werkte ik als loan acceptance medewerker bij een Franse bank in Amsterdam. Daar heb ik veel geleerd, maar merkte ik ook al snel dat ik niet verder in mijn ontwikkeling kwam. Ik had geen duidelijk aanspreekpunt en zag weinig kansen om door te groeien.


  Lees verder ]
 • logo ICC Consultants
  Arian Ververs
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Ondernemers willen een onafhankelijk adviseur als het om hun financiering gaat

  Arian Ververs - Managing Director ICC Consultants

  Wij willen ondernemingen een echt onafhankelijk en transparant advies geven over de financieringsmogelijkheden, op basis van een lange termijn win-win  relatie en strategische benadering van financieringsvraagstukken. Wij geloven dat lange termijn relaties gebaseerd op vertrouwen uiteindelijk doorslaggevend zijn voor een goede adviesrelatie.


  Lees verder ]

 • Mathijs Bouman
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Zijn hypotheek en pensioen met elkaar te verbinden?

  Mathijs Bouman - Journalist

  De wereld van hypotheken gaat drastisch veranderen. Dat verwacht journalist Mathijs Bouman, die ook zal spreken op het Hypotheken Next congres. “Dit is een goed moment voor afbouw van de renteaftrek en koppeling met pensioenen.”


  Lees verder ]
 • logo De Nederlandsche Bank
  Laura van de Werfhorst
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Een traineeship in het zenuwcentrum van de economie!

  Laura van de Werfhorst - trainee DNB

  ‘Mijn eerste kennismaking met DNB vond plaats tijdens het Leadership Panel van EBF waar Klaas Knot zijn visie op leiderschap presenteerde aan Groningse studenten. Het was diezelfde Klaas Knot die ik tijdens een stage bij DNB mocht ondersteunen in een overleg met de Minister van Financiën van Indonesië. Dat je tijdens een stage zo serieus wordt genomen was voor mij reden genoeg om te solliciteren op het traineeship van DNB.’


  Lees verder ]
 • logo Octas
  Norma Ruiter
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Van retro kaartenbak naar high-tech computers

  Norma Ruiter - Adviseur Particulieren, Octas

  “Mijn ultieme doel is als mensen begrijpen wanneer iets niet mogelijk is voor hen. Dat is lastig en geeft een extra dimensie aan mijn functie. De komst van de computer heeft daarin weinig verschil gemaakt. Klanten zo goed mogelijk ondersteunen bij de hulpvraag die zij hebben, dat is het liefste wat ik doe!”


  Lees verder ]
 • logo DPA Banking & Insurance
  Kirsten Brandse
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  ‘Ik wilde me niet gelijk binden.’

  Kirsten Brandse - Consultant DPA Banking & Insurance

  Ik werk nu 2 jaar voor ABN AMRO, technisch gezien mijn eerste werkgever, en toch voel ik mij op en top DPA’er. Ik hou van de vrijheid om te kunnen switchen, om achter kansen aan te gaan als die zich voordoen. En dan is werken op basis van detachering een geweldig alternatief. Met de zekerheid van altijd wel een nieuwe opdracht op zak, kun je scherper sturing te geven aan je eigen loopbaan. Durf je je nek uit te steken en risico’s te nemen. En gek genoeg is dat nu juist precies wat organisaties waarderen.’


  Lees verder ]
 • logo De Nederlandsche Bank
  Maarten Vleeschhouwer
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Werken in het zenuwcentrum van de economie

  Maarten Vleeschhouwer - trainee DNB

  Op dit moment werk ik voor de divisie Financiële markten. Daar analyseer ik de reacties van de financiële markten op het monetaire beleid van de ECB. Vanaf maart is de ECB bijvoorbeeld begonnen met het aankopen van staatsobligaties. Mede hierdoor hebben diverse staatsobligaties nu een negatief rendement.


  Lees verder ]
 • logo Rabobank (deze niet gebruiken)
  Paul de Vries
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Ontwikkelingen Hypotheekmarkt hebben impact op de woningmarkt.

  Paul de Vries - Woningmarkteconoom Rabobank

  ´Steeds nadrukkelijker hebben de ontwikkelingen op de hypotheekmarkt invloed op de woningmarkt. Daar waar in het verleden de hypotheekmarkt slechts een afgeleide was van de woningmarkt vormt nieuwe wet- en regelgeving voor die hypotheekmarkt inmiddels een directe bedreiging van de werking van de woningmarkt.´


  Lees verder ]
 • logo Makelaars Netwerk
  Rutger Tulner
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De rol van de makelaar bij gedwongen verkoop.

  Rutger Tulner - Manager Makelaars Netwerk

  ´Vaak maken we dan mee dat een klant eigenlijk geen idee heeft (of dit zegt) wat er staat te gebeuren en schrikt dat er daadwerkelijk een makelaar langs komt. Dan sta je bij wijze van spreken nog voordat de ´wedstrijd´ begint, al met 2-0 achter.´


  Lees verder ]
 • logo AEGON
  Robbert Bakker
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Pioniers zijn op hun plek bij Aegon

  Robbert Bakker - Chief Digital Officer / Directeur Marketing & Business Development

  ´Digital zorgt ervoor dat alles op z’n kop gaat: de producten, de distributie, het hele business model. Diegene die daar het beste op anticipeert, is de winnaar.´


  Lees verder ]
 • logo Welten
  Michiel Koopman
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Vakprofessionals die een online leven leiden.

  Michiel Koopman - directeur CAPTER (onderdeel van Welten)

  Sinds 2010 heeft de digitalisering maar vooral de virtualisering binnen de financiële dienstverlening een enorme vlucht genomen. Doordat internet volledig ingeburgerd is in onze samenleving zijn we in staat klanten op een andere, gemakkelijker manier te benaderen.


  Lees verder ]
 • logo Welten
  Teun van der Heijden
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Nazorg beleggingsverzekeringen niet op peil!?

  Teun van der Heijden - Manager Welten Financieel Advies & Private Banking

  Begin oktober kregen verzekeraars een veeg uit de pan van de AFM. Dit naar aanleiding van het door haar opgestelde rapport nazorg beleggingsverzekeringen. Op basis hiervan stelt de AFM het zeer teleurstellend te vinden dat verzekeraars onvoldoende in staat zijn geweest klanten te activeren inzake hun beleggingsverzekering. ´Op z´n zachtst gezegd ongenuanceerd´, vindt Teun van der Heijden.


  Lees verder ]
 • logo AEGON
  Frank Meijer
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Investing in mortgages gives a high and stable return on investment

  Frank Meijer - Head of ABS Fund, Covered Bonds and Mortgages AEGON Asset Management

  ´The return on government bonds has never been very high and nowadays it may even be called quite low. In comparison the return that you can get on Dutch mortgages is very attractive. Both in terms of the height of the returns as well as stability. The return on our mortgage portfolios is constantly approximately 4%.´


  Lees verder ]
 • logo Achmea
  Jack Hommel
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Uitdagingen voor de verzekeringssector

  Jack Hommel - directie Achmea

  ´Verzekeringen maken het mogelijk dat je kunt doen wat je wilt, zonder al te grote belemmeringen. Gestoeld op solidariteit leveren ze een bijdrage aan een leefbare maatschappij. Vanuit die maatschappelijke relevantie geloof ik daarom ook onvoorwaardelijk in een zonnige toekomst voor de branche.´


  Lees verder ]
 • logo De Nederlandsche Bank
  Frederike Haan
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  High-potential stageprogramma van De Nederlandsche Bank

  Frederike Haan - Student

  Naast de werkervaring die ik opdeed binnen de afdeling Juridische Zaken, bood DNB ook de mogelijkheid je binnen de bank breder te oriënteren. Zo kreeg ik de kans om aan een aantal interne seminars deel te nemen. Een daarvan handelde over de opkomst en ondergang van Landsbanki en de lessen die we daaruit kunnen trekken om in Europa een nieuw Icesave-drama te voorkomen.

  Lees verder ]
 • logo ABN AMRO Bank
  Mike de Gruijl en Gülden Zengin
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De uitdaging van een adviesgesprek op afstand

  Mike de Gruijl en Gülden Zengin - Hypotheekadviseurs ABN AMRO

  ´Een goed adviesgesprek op afstand is een grotere uitdaging dan een adviesgesprek aan tafel. Je moet, om in Olympische sferen te blijven, iedere keer weer de perfecte rit te rijden. Er is minder ruimte om non-verbaal of via 'koetjes en kalfjes' wat meer persoonlijk contact te krijgen met je gesprekspartners. Advisering via internet vraagt om structuur, heldere communicatie en focus op de inhoud.´

  Lees verder ]
 • logo BKR
  Peter van den Bosch
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De BKR Hypotheekbarometer loopt verder op.

  Peter van den Bosch - Directeur

  Uit onderzoek blijkt dat de gemiddelde periode die verstrijkt tussen de eerste betalingsproblemen en schuldhulpverlening 5 jaar bedraagt. Deze zogenaamde schuldencarrière onderkent een aantal stappen waarlangs de schuldenproblematiek zich ontwikkelt.

  Lees verder ]
 • logo ABN AMRO Bank
  Paul Wander
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De Hypotheekadvisering van de toekomst.

  Paul Wander - Operationeel manager Online HypotheekAdvies ABN AMRO

  We bieden een uniek concept van adviseren op afstand. De klant waardeert deze vorm van advies enorm, mede doordat we zes dagen in de week van 9.00 tot 21.00 uur bereikbaar zijn.


  Lees verder ]
 • logo Adaxio
  Lies van Balen
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  'Van incassotijger naar financiële beheer coach'

  Lies van Balen - Manager Special Servicing

  'De tijd dat je een dubieuze debiteur door de telefoon heentrok ligt ver achter ons. De incassotijger is vervangen door de financiële beheer coach. Samen met de klant structurele oplossingen zoeken voor de financiële problemen.

  Lees verder ]
 • logo Van Lanschot
  Désirée Theyse
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Je komt pas aan afbouwen toe als je goed beheer hebt gepleegd.

  Désirée Theyse - Hoofd Vastgoed financiering

  Wij zoeken pro-actief het contact met onze klanten, zorgen dat we een goede gesprekspartner zijn en brengen onze kennis, gebouwenexpertise en oplossingsgerichte creativiteit in bij eventuele problemen. Wij willen vooraan zitten want alleen dan kun je nog schakelen!

  Lees verder ]
 • logo ABN AMRO Bank

  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De Hypotheekadvisering van de toekomst.

  Paul Wander - Teammanager Online HypotheekAdvies

  Werken binnen het team Online HypotheekAdvies is een stap in de toekomst. Met alle middelen die ons ter beschikking staan, is advies op afstand de nieuwe norm. Het enige wat ontbreekt is de geur van koffie.

  Lees verder ]
 • logo Obvion
  Thomas Ploemen
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  De toekomst van het wonen.

  Thomas Ploemen - Senior Marketeer

  Bij wonen staat de woonbehoefte van de mensen steeds meer centraal en zal het minder gaan om het financieringsvraagstuk. En die woonbehoefte is zeer divers. Helder is dat werk, zorg, pensioen, onderwijs en flexibiliteit geïntegreerd moeten worden in onze nieuwe leefomgeving.

  Lees verder ]
 • logo ING Bank
  Fania van Liempt
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Verwachtingen overtreffen, dat is de nieuwe uitdaging

  Fania van Liempt - Programma- en modulemanager Advies Academie

  Met het afnemen van de volumes neemt de concurrentie rechtevenredig toe. ´Een excellent advies is het minimum dat de klant verwacht. Die verwachting overtreffen is de nieuwe uitdaging. Zorg dat de klant je ambassadeur wordt!´

  Lees verder ]
 • logo Achmea

  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Wij staan voor verantwoord rendement.

  Eric Kok - Manager Woninghypotheken Syntrus Achmea Real Estate & Finance

  Door de huidige situatie op de hypotheekmarkt met toegenomen marges in combinatie met het lage risicoprofiel van onze hypotheken, is het voor pensioenfondsen steeds aantrekkelijker om in hypotheken te investeren. En dat merken we.

  Lees verder ]
 • logo AEGON
  Han de Ruiter
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Blijf jezelf ontwikkelen

  Han de Ruiter - directeur marketing AEGON Nederland

  In februari 2011 won AEGON de verkiezing van het IIR Hypotheekproduct van het jaar. Het product dat de meeste stemmen kreeg was de ‘automatische verlaging van de hypotheekrente’. Samen met Han de Ruiter kijken wij terug op het afgelopen jaar.

  Lees verder ]
 • logo Van Lanschot
  Mark Buitenhuis
  Linkedin Twitter Facebook RSS

  Van Lanschot is geen alternatief voor een andere bank.

  Mark Buitenhuis - voorzitter directie Private & Business Banking

  Van Lanschot is geen alternatief voor een andere bank, we zijn een bank met een eigen karakter en elan. Als private bank richten we ons op de vermogende particulier en de onderneming en zijn onderneming. Het is een unieke partij om voor te werken. Onafhankelijk van je positie kun je invloed uitoefenen. Je mening wordt gewaardeerd, sterker nog, er wordt verwacht dat je deze geeft. Daarnaast is het bijzonder te werken voor een kritische en interessante cliëntengroep. Onze klanten houden je scherp en dagen je uit net dat ene stapje extra te zetten.

  Lees verder ]
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Hypotheekcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter   Linkedin    Twitter