vergrootglas
Vacatures in Hypotheken
Louwe Post en Walter de Graaf

Continue focus op de stip

Interview met Louwe Post en Walter de Graaf - Lead Product Owner Customer Journey bij ABN Amro Bank N.V. en Innovation Mortgages Transitie Manager (zelfstandig).

In dit digitale tijdperk waarin technologische ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen, vraagt de sector om prominente personen met een visie ten aanzien van de bancaire sector. Octas brengt je daarom met ‘Octas Exclusief’ graag een serie portretten die een toegevoegde waarde leveren aan de sector. In deze editie laten we je graag kennis maken met Louwe Post, Lead Product Owner Customer Journey bij ABN Amro Bank N.V. & Innovation Mortgages en Walter de graaf, Transitie Manager (zelfstandig).

Continue focus op de stip

Een leider moet helemaal niet domineren en medewerkers dwingen om de deadline van morgen te halen. Een leider geeft sturing, faciliteert mogelijkheden en helpt medewerkers lekker in hun vel te zitten. Op die manier kunnen medewerkers gas geven, hebben ze plezier in hun werk en zijn ze bereid verder te gaan om het doel te halen. Zo staan Louwe Post, Lead Product Owner Customer Journey & Innovation Mortgages en Walter de Graaf, Transitie Manager, bij ABN Amro Wonen in hun werk.

In het najaar van 2014 gingen ze van start… De stip op de muur was gezet en die zouden ze koste wat het kost gaan halen. Door middel van goed georganiseerde en deskundige teams, een agile werkwijze en met veel vertrouwen van de stakeholders kunnen ze nu 3,5 jaar later terugkijken op een innoverende reis. Natuurlijk ging dit niet zonder slag of stoot, maar wie vernieuwing teweeg wil brengen moet nu eenmaal vaak heilige huisjes uit de weg ruimen en bouwen aan een nieuw stevig fundament. Eind 2017 is dan ook hét moment waarop Louwe en Walter evalueren over wat zij binnen ABN Amro hebben neergezet.

Lees verder>>

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 22-1-2018
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Hypotheekcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp