vergrootglas
Vacatures in Hypotheken
Michiel van der Linde

In onze ogen is er inmiddels sprake van een structureel herstel

Interview met Michiel van der Linde - Marketing Manager Lloyds Bank

Het vertrouwen in de huizenmarkt blijft groeien. Dat blijkt onder andere uit de maandelijkse meting van Vereniging Eigen Huis. Afgelopen maand is de indicator uitgekomen op 100, de hoogste score sinds de meting 10 jaar geleden begon. HDN (Hypotheken Data Netwerk) meldt dat de aantrekkende huizenmarkt en lage hypotheekrente zorgen voor veel nieuwe hypotheekaanvragen. Het registreerde in september 19.700 nieuwe aanvragen, het hoogste aantal van dit jaar en 27% meer in vergelijking met vorig jaar.

´Als Lloyds Bank willen we mee in de opleving van de hypotheekmarkt en die verder stimuleren´, stelt Marketing Manager Michiel van der Linde. 'In onze ogen is er inmiddels sprake van een structureel herstel en we gaan graag de concurrentie aan. Onder de merknaam Bank of Scotland waren we van 1999 tot 2008 erg actief op de hypotheekmarkt. In de beste jaren hadden we een marktaandeel van zo’n 3 procent in new business. Dat staat ons nu weer voor ogen door ´value for money´ te leveren. Heldere producten met goede voorwaarden en scherpe rentes. Ingewikkelder gaan we het niet maken.´

Bank of Scotland wordt Lloyd Bank
In 2009 is Bank of Scotland onderdeel geworden van Lloyds Banking Group. Hierdoor is de grootste consumentenbank van Groot-Brittannië ontstaan, die in meer dan 20 landen actief is als Lloyds Bank. Ook in Nederland gaat men verder onder de naam Lloyds Bank. Daarbij is gekozen voor een gefaseerde overgang. De spaarproducten zijn vorig jaar al overgegaan op Lloyds Bank. Nieuwe hypotheken worden vanaf 10 november verkocht onder de naam Lloyds Bank. Klanten die al een hypotheek bij ons hadden behouden vooralsnog de naam Bank of Scotland.

´Het aantrekken van de markt en de ambities van Lloyds Bank stellen ons voor nieuwe uitdagingen,´ vervolgt Michiel. Acceptatie, klantenservice, sales, iedereen werkt hard aan onze comeback. Om dat te realiseren zijn we op zoek naar versterking. Hypotheek professionals, die, ongeacht welke rol ze vervullen, beschikken over een ondernemende geest. We zijn een relatief klein bedrijf waarbinnen geldt dat je over de grenzen van je eigen vakgebied heenkijkt. Zo vertaalt de Product Manager bijvoorbeeld marktontwikkelingen naar nieuwe producten en diensten, maar is hij of zij net zo goed betrokken bij adviessoftware en het administratiesysteem. Of de Mortgage Underwriter, hij of zij is primair verantwoordelijk voor de acceptatie van hypotheekaanvragen maar evengoed een belangrijke vraagbaak als het gaat om procesoptimalisatie of productontwikkeling. Samen klaren de we de klus!

Wil je dit interview verder delen?
Geplaatst: 3-11-2014
Contactgegevens

CareerGuide

Transistorstraat 7
1322 CJ Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Hypotheekcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter    Contact met Nienke Smit via WhatsApp   Linkedin    Twitter    Contact met Pieter Lammers via WhatsApp