vergrootglas
Vacatures in Hypotheken

Overzicht van nieuwsberichten en rapporten voor Hypotheekspecialisten

 • Cover Het geweld van geld | filosoof Antoon Vandevelde

  Het geweld van geld | filosoof Antoon Vandevelde

  Video van Radboud UMC - 09-02-2018
  Hoe kunnen we geld inzetten voor een betere toekomst? Hebzucht, de zucht naar rijkdom, welvaart en succes lijken de wereld te sturen. De logica van het geld is het hoogste goed. Maar hoe zit het met de menselijke maat? Is er nog ruimte voor ethiek en het goede in onze economie? Kom luisteren naar de visie van filosoof van de economie Antoon Vandevelde en kom er achter dat morele verontwaardiging vaak een machtiger drijfveer is dan economisch eigenbelang.
 • Cover Reworking the revolution

  Reworking the revolution

  Rapport van Accenture - 03-02-2018
  Leading businesses are successfully using artificial intelligence (AI) to improve productivity. But to achieve superior rates of growth, and to create a new wave of employment, they must now apply AI in more innovative ways.
 • Loonstijging valt tegen, hypotheek minder populair

  Loonstijging valt tegen, hypotheek minder populair

  Bron: AM Web 01-02-2018
  De Nibud-normen voor 2018 voor de verstrekking van hypotheken lijken vooralsnog een drukkend effect te hebben op het aantal hypotheekaanvragen. Dit blijkt uit de hypotheekmonitor voor de maand januari van de Hypotheekshop.
 • VEH: Maak NHG-grens per regio verschillend

  VEH: Maak NHG-grens per regio verschillend

  Bron: VEH 31-01-2018
  Door de hoge huizenprijzen in en rond de grote steden kunnen starters nauwelijks meer gebruikmaken van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Vereniging Eigen Huis pleit daarom voor een onderzoek naar een flexibele NHG-grens per regio.
 • Cover Black hole to white glove

  Black hole to white glove

  Rapport van Accenture - 31-01-2018
  Client onboarding makes or breaks the tone and tenor of client relationships. In investment banking, it is broken. So much so that nearly one-third of institutional clients abandon the process prior to completing it because they are so dissatis ed with the client experience.
 • Cover Agent of Change Ralph Hamers, ING Group

  Agent of Change Ralph Hamers, ING Group

  Video van ING Bank - 30-01-2018
  Check out our discussion with Ralph Hamers, CEO of ING Group, on the shifting landscape of the financial services industry. This video covers ways to deliver a differentiating customer experience, emerging technologies that will transform customer journeys, and the challenges of FinTech/incumbent collaboration.
 • Cover Fintech 'the next step'

  Fintech 'the next step'

  Video van NIBE-SVV - 26-01-2018
  Het fenomeen fintech, financial technology, staat momenteel volop in de belangstelling. Het is er inmiddels alweer een aantal jaren en groeit nog steeds in omvang en betekenis. Wat hebben de fintech-ontwikkelingen ons tot nu toe gebracht? En wat zijn de verwachtingen voor de nabije en verdere toekomst?
 • Ook in 2017 omzetstijging bij meeste kantoren – verwachtingen 2018 positief
 • Hypotheekproductie overschrijdt grens van 100 miljard

  Hypotheekproductie overschrijdt grens van 100 miljard

  Bron: AM Web 24-01-2018
  De verkoop van nieuwe woninghypotheken is vorig jaar uitgekomen op het hoogste totaal sinds 2007. Er werd voor meer dan € 100 mld aan hypotheken ingeschreven, blijkt uit de meest recente cijfers van het Kadaster.
 • Cover AFM Agenda 2018

  AFM Agenda 2018

  Rapport van Autoriteit Financiële Markten - 24-01-2018
  AFM zet in 2018 vol in op data-analyse om belegger te beschermen. De AFM signaleert 3 belangrijke trends waaruit risico’s voor financiële markten en consumenten voortkomen: toegenomen digitalisering, aanhoudend lage rente en de vervaging van de grenzen van financiële markten. Deze 3 trends versterken elkaar, vergroten daarmee de complexiteit en leiden tot nieuwe risico’s op de financiële markten. Een voorbeeld daarvan is de gamification van financiële producten. Het gaat daarbij om risicovolle beleggingsproducten zoals binaire opties, die met behulp van agressieve marketingtechnieken uit de online gaming- en kansspelindustrie op de markt worden gebracht.
Contactgegevens

CareerGuide

Argonweg 14
1362 AA Almere

Postbus 60184
1320 AE Almere

Tel: 036 - 7440 136

KvK 32090652
ING Bank NL91INGB065.42.67.456
BTW NL.8106.57.041.B01

Wie we zijn

Hypotheekcarriere.nl is onderdeel van het platform van CareerGuide, 25 vacaturebanken voor specialisten!
Onze vacaturebanken (geen bemiddeling) bieden professionals relevante vacatures binnen hun expertise.

Ook een vacature plaatsen? Neem contact met ons op:


Nienke Smit   Pieter Lammers
Nienke Smit
n.smit@careerguide.nl
06-41454957
  Pieter Lammers
p.lammers@careerguide.nl
06-41454956
Linkedin    Twitter   Linkedin    Twitter