Werken bij Handelsbanken

Handelsbanken is met haar Zweedse wortels en decentrale werkwijze een unieke organisatie in de Nederlandse bancaire sector. We hebben vertrouwen in en respect voor het individu. Daarom krijg je als medewerker veel verantwoordelijkheid en mag je over veel zaken zelf beslissen. Deze manier van werken zorgt voor meer betrokkenheid, voldoening en werkplezier.

Werk-privé in balans

Medewerkers die een goede balans tussen werk en privé hebben, voelen zich gezonder, presteren beter en ervaren meer voldoening in het werk. Handelsbanken hecht daarom veel waarde aan een gezonde werk-privébalans. Parttime en deels vanuit huis werken, behoort bij veel functies tot de mogelijkheden.

Samenbrengen en waarderen van verschillende perspectieven.

Iedere medewerker draagt bij aan het succes van onze bank. We zijn op ons best als we samenwerken in teams waar verschillende perspectieven elkaar vinden, waarin iedereen zich gehoord en gerespecteerd voelt en de kans krijgt om impact te maken. Jouw kennis, ervaring en achtergrond maakt jou uniek, samen komen we tot de beste ideeën. Wij hebben een open en informele cultuur. We willen van elkaar leren en elkaar helpen. 

We zetten ons iedere dag in voor gelijke kansen voor onze medewerkers en hebben daar een gezamenlijke verantwoordelijkheid in. We leren samen van onze verschillen, onze overeenkomsten en onze vooroordelen. We praten daar met elkaar over en trainen onze leidinggevenden hoe ze een inclusieve cultuur kunnen faciliteren.

Bij Handelsbanken geloven we dat iedereen bijdraagt aan en verantwoordelijkheid heeft voor het creëren van een cultuur waarin iedereen kan floreren.

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je meer weten over werken bij Handelsbanken?
Neem dan contact met ze op via

Bezoekadres

Herikerbergweg 181
1101 CN Amsterdam
Nederland

Contact en website

nederland@handelsbanken.nl

+31 20 412 7600

Werken-bij-site

Vacatures bij Handelsbanken

Bekijk hieronder de vacatures die bij Handelsbanken worden aangeboden

Handelsbanken
4.003 - 6.982
Medior
Amsterdam