logo hypotheekcarriere.nl

De Amersfoortse

Stadsring 15
3811 HM
Amersfoort

033 - 464 29 11
www.amersfoortse.nl


Actief in
De Amersfoortse biedt via professionele verzekeringsadviseurs een breed scala aan verzekeringen op het terrein van arbeidsongeschiktheid, zorg en pensioenen.
Medewerkers
Ruim 700
Structuur Onderdeel van Fortis Verzekeringen Nederland N.V., waartoe ook behoren Fortis ASR, Ardanta, Europeesche en Falcon Leven, en daarmee van bankverzekeraar Fortis. Profiel

De Amersfoortse is middelgrote verzekeraar, gespecialiseerd in inkomensverzekeringen voor werkgevers, werknemers, zelfstandig ondernemers en particulieren. Het bedrijf biedt een scala aan innovatieve (maatwerk)producten en diensten rond arbeidsongeschiktheid, pensioen en ziektekosten en doet daarbij ook meer dan zuiver de financiële kant van de zaak. De Amersfoortse werkt uitsluitend samen met onafhankelijke assurantieadviseurs.

Cultuur
Er wordt hard en gemotiveerd gewerkt, maar in een ontspannen en informele sfeer.

Loopbaanmogelijkheden
De Amersfoortse wil toonaangevend blijven in inkomensverzekeringen. Dit betekent dat alle medewerkers moeten bijblijven op hun vakgebied, of liever nog: vooroplopen. De Amersfoortse investeert daarom veel in opleidingen en loopbaanontwikkeling.

Daarnaast is De Amersfoortse sinds 2001 onderdeel van de verzekeringstak van Fortis: Fortis Verzekeringen Nederland (voorheen Fortis ASR Groep). De nauwe band met Fortis biedt de werknemers van De Amersfoortse veel voordelen. Voor mensen die willen doorgroeien naar een topfunctie én medewerkers die graag over de grens kijken, biedt dit uitdagende perspectieven. De Amersfoortse en Fortis geven mensen met ambitie graag de ruimte deze ambitie waar te maken. Een opstap maken behoort dus zeker tot de mogelijkheden en wordt gewaardeerd en gestimuleerd.