logo hypotheekcarriere.nl

Octas

Hogehilweg 8
1101 CC
Amsterdam

020 7581622
www.octas.nl
Profiel

Wie wij zijn?                      

Werk waar je naar uitkijkt. Een actieve organisatie die snel groeit, omdat ze doet waar ze goed in is. Hardwerkende collega's die al sinds 2004 door heel Nederland hun expertise laten zien binnen verschillende financiële instellingen. Wij zijn Octas.                      

Wij zijn de sterke connectie voor onze klanten en kandidaten zoals jij, die opzoek zijn naar echte uitdagingen en avontuur. Wij detacheren onze deskundige professionals bij opdrachten die hun carrière met stappen vooruit brengt en hun nog beter maakt. Met onze gedreven professionals wordt iedere organisatie natuurlijk gelukkig! Onze professionals ontwikkelen zich continu en daar profiteert een organisatie uiteraard ook van! Octas biedt dus de perfecte match en win-winsituatie voor opdrachtgevers en professionals.                     

Ben je nu nog aan het lezen? Kijk snel op onze website voor de nieuwste vacatures! Daar zit zeker ook iets voor jou bij.     

Je wilt meer weten!

Toch op deze pagina gebleven? Ok, dan vertellen we je nog meer over onze organisatie en wat wij belangrijk vinden. Zoals dat wij bij onze kandidaten niet alleen kijken naar hoeveel ervaring ze hebben en welke competenties ze bezitten. Wij kijken ook of je wel past bij de bedrijfscultuur van een organisatie en of het voor jou een goede stap in je loopbaan is.

Onze professionals werken bij organisatie als ABN AMRO, Rabobank, ING, RVO en Nationale Nederlanden. Ben jij onze nieuwe banking professional, hypotheekspecialist, data analist of compliance officer? Wij helpen je deze (volgende) stap te maken.

Ben je starter of zit je al jaren in het vak? Voor iedereen bieden wij een nieuw avontuur. En dat doen we uiteraard inclusief een goed salaris, een pensioenregeling, uitgebreide ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden en interessante netwerkevents.

Zo organiseren we regelmatig evenementen waar al onze connecties bij elkaar komen voor nieuwe belevingen en om jouw contacten en kennis uit te breiden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe connecties waarmee we de arbeidsmarkt kunnen veroveren en onze opdrachtgevers van dienst kunnen zijn.

Wij dagen je uit

…Droge stof zo op het scherm hoor! Je kunt beter even langskomen om het in het echt te ervaren. Wij vertellen je over die interessante vacature die je net bij ons hebt gevonden en dan dagen we je gelijk even uit voor een potje rond de tafel. Beter in darten, Jenga of tafelvoetbal? Mag ook hoor! We zijn van alle (arbeids)markten thuis! ;-) Tot snel!

Octas
Hogehilweg 8
1101 CC Amsterdam

020 7581622

www.octas.nl