logo hypotheekcarriere.nl

Uitmuntent

Herman Kuijkstraat 54
4191 AK
Geldermalsen

0345 570 599
www.uitmuntent.nl
Profiel

Sinds 2009 is Uitmuntent het juiste adres in Geldermalsen en omgeving voor deskundig, onafhankelijk advies en bemiddeling in hypotheken, verzekeringen, kredieten en sparen. Eigenaar Sander Vaal kent de regio Geldermalsen uitstekend en onderscheidt zich met de eigen visie van Uitmuntent op een zeer positieve wijze als financieel dienstverlener.

De adviseurs van Uitmuntent geven u begrijpelijk en onderbouwd financieel advies, waarbij het doel altijd is dat u een verantwoorde en juiste keuze kan maken. Dan heeft u een goede nachtrust zonder zorgen over uw financiële zaken. De werkwijze van Uitmuntent is transparant en kent daarom geen geheimen. Wij geven u onafhankelijk advies wat betekent dat Uitmuntent samenwerkt met vrijwel alle gerenommeerde banken en verzekeraars in Nederland.

Ook garanderen wij u de integriteit en de deskundigheid van onze medewerkers. De adviseurs beschikken over de benodigde Wft-diploma’s, volgen permanente educatie, vakliteratuur en veranderingen in wet- en regelgeving om u financieel advies te mogen geven en het kennisniveau te waarborgen. Daarnaast volgen zij ook producttrainingen van banken en verzekeraars om zo op de hoogte te blijven van het continue veranderende, brede productaanbod.

Een persoonlijke benadering, betrokkenheid en goede service zijn bij Uitmuntent vanzelfsprekend. Wij zijn uw financiële plus.