logo hypotheekcarriere.nl

Univé

Hanzeplein 1
8017 JC
Zwolle

Unive heeft 2 hoofdvestigingen in Assen en Zwolle en  12 regionale Univé’s.038 - 427 89 11
www.unive.nl


Actief in

Als totaaldienstverlener biedt Univé naast brand-, schade- en zorgverzekeringen ook levensverzekeringen en hypotheken aan, voor zowel particulieren als zakelijke klanten.

Medewerkers
Circa 2800
Structuur

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt, dus haar klanten zijn tevens haar leden.

Profiel

Wie zijn wij?

Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt, dus haar klanten zijn tevens haar leden. Die leden-verzekerden staan dan ook centraal, niet het streven naar winst. Uitgangspunt is dat zij resultaten terug zien in de vorm van winstuitkeringen, premiekortingen en verbeterde producten en diensten. Zo plukken zij de vruchten van Univé!  

Als totaaldienstverlener biedt Univé naast brand-, schade- en zorgverzekeringen ook levensverzekeringen en hypotheken aan, voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Omdat Univé ambieert de meest gewilde totaalaanbieder voor de burger in Nederland te zijn, streeft zij voor al die verzekeringen een top 3-positie in prijs en prestatie na. Circa 1,3 miljoen verzekerden hebben in totaal zo'n 3,7 miljoen verzekeringen voor personen en/of objecten bij Univé afgesloten. En zij blijken zo tevreden, dat wij in diverse klantonderzoeken als beste verzekeraar uit de bus komen.

Organisatie

Naast onze Univé-hoofdvestigingen (Assen en Zwolle) kent Univé een netwerk van 20 zelfstandige Regionale Univé's met in totaal circa 150 vestigingen. De Regionale Univé’s zijn zelfstandig brandverzekeraar en tussenpersoon voor Univé-producten en vergelijkbare financiële diensten. Bij hen kan de klant terecht voor persoonlijk verzekeringsadvies. 

Univé telt ongeveer 2.800 medewerkers: circa 1.000 bij de centrale vestigingen en zo'n 1.800 bij de circa 150 Univé-vestigingen, verspreid over heel Nederland.

Onze missie

Univé wil de meest gewilde totaalaanbieder zijn voor de burger in Nederland.

Onze ambitie

Univé is een verzekeringsorganisatie die werkt als een vereniging zonder winstoogmerk. Verzekerden zijn daar lid van en dat levert hen zulke aantrekkelijke voordelen op dat zij graag bij Univé aangesloten blijven. Univé helpt haar leden 'met liefde en plezier' met schade-, zorg- en levensverzekeringen, met financiële diensten en hypotheken, met adviezen op maat en snelle, betrouwbare en deskundige service. Daarbij kan altijd het best passende pakket worden gekozen uit een compleet aanbod. Univé wil met al haar informatie en adviezen uitblinken in duidelijkheid en begrijpelijkheid. Zij onderhoudt met haar leden een persoonlijke band en zorgt ervoor altijd en overal goed bereikbaar te zijn. Univé ontplooit en ondersteunt bovendien activiteiten die voor leden, medewerkers én hun omgeving het leven en werken aangenamer en veiliger maken. Lid zijn van Univé is zijn geld méér dan waard.